محل تبلیغات شما

نمیدونم بعضیا با خودشون چه فکری میکنن.

یارو بعد چندین ماه اومده وب من کامنت گذاشته میگه منو میشناسی؟؟؟منم طبیعتا گفتم نه.میگه پس بای

جالب اینجاس که ادرس وبشم عوض کرده و هیچ نشون دیگه ای هم جز اسمش بمن نداده و انتظار داره که من علم غیب داشته باشم و بدونم که این الاغ همونیه که چند ماه پیش بهم پیام میداده

طلبکارم میشه که بی معرفتی منو نشناختی.

اسمشم محدثه هست.رفتم وبش گفتم تو کی هستی؟؟؟؟ایا از قبل منو میشناختی؟؟؟

اولش که جواب درستی نمیداد ولی من اصرار کردم مقر اومدگفت همونیم که چند ماه پیش فلان حرفا بینمون بود

تا اینو گفت شناختمش.همون لحظه شناختم.دقت کردین؟؟؟من این یارو رو فراموش نکرده بودم ولی چون با ادرس دیگه اومده بود نشناختمش

اگه بعد این توضیخاتش بازم من یادم نمیومد اره حق داشت ناراحت بشه .

وگرنه چه بسیار محدثه.من از کجا بدونم که تو هستی؟؟؟اونم وقتی وبتو عوض کردی.ممکنه هزار تا محدثه تو وبلاگها باشه برام پیام بدن.ممکنه اصلا بیان با اسم و ادرست بخان تو رو خراب کنن

ایا من باید انقد ساده باشم که بگم این همون محدثه هست؟؟؟خب معلومه که من انقد گوسفند نیستم.تا مطمین نشم 

چند سال پیش هم یه عوضی تو تلگرام همینکارو کرد.اومد بهم گفت منو میشناسی؟؟؟گفتم نه.گفت پس خداحافظ

رفتم پی وی هر چی از دهنم دراومد بهش گفتم.بعش گفتم معلومه که منو میشناسی.وقتی میشناسی مثل ادم خودتو معرفی کن ببینم کدوم الاغی؟؟؟الکی طلبکار نشو‌واس من

تازه خودشو معرفی کرد.کسی بوده که یکسال پیش بهم پیام میداده و منم شماره شو پاک کرده بودم.

بعد یه سال شماره رو فراموش کردم و نشناختم.تازه اون که بیشعورتر از این محدثه بود.بدون اسم اومد و انتظار داشت بشناسمش.

واقعا که با چه گوساله هایی طرفیم.

خاطرات ده سال گذشته

کدام سرمايه گذاري

خطاب به ابر بیشعوران

منو ,محدثه ,تو ,گفتم ,پیش ,رو ,که چند ,ماه پیش ,پیش بهم ,بدونم که ,که من

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها